10FM

10FM staat voor tieners die Jezus volgen (FollowMe). Ben jij tussen de 12 en 16 jaar dan ben je van harte welkom bij de 10FM activiteiten! Welke activiteiten dat zijn kan je hieronder lezen.

Bij 10FM zit je in een groepje met je leeftijdsgenootjes en 2 leuke leiders. 18 zondagen per seizoen komen we bij elkaar. De helft van de avonden is in de kerk, de andere helft is bij de groepsleiders thuis. De exacte data en tijden staan in het jaarrooster (zie agenda). Op de zondagen in de kerk komen we ‘s avonds bij elkaar om samen te eten. Na het eten doen we de afwas en hebben we een korte pauze. Na de pauze spelen we de Tony chocolonely quiz en starten we de avond met aanbidding. Iedere FM avond in de kerk komt een spreker langs om het thema van die avond in te leiden met een praatje. Naar aanleiding van dit praatje ga je in kleinere groepen uit elkaar om door te praten over het thema. Ook op de avonden bij de groepsleiders thuis, start je met samen eten. Daarna ga je op een leuke manier met elkaar aan de slag met het thema van die week. Op deze manier leer je meer over God en hoe je een relatie met Hem kan hebben. Tijdens de 10FM avonden ontdek je wat je gaven en talenten zijn. Bij 10FM gaan we dieper op de stof in en wordt je uitgedaagd om in je dagelijks leven christen te zijn.

Naast deze zondagse bijeenkomsten gaan we ook jaarlijks een weekend met elkaar weg: Het 10FM event. Dat is elk jaar weer een erg gezellig weekend waarin we veel tijd hebben om elkaar beter te leren kennen en ons te verdiepen in onze relatie met God.

Wil je graag aansluiten bij een 10FM groep of wil je meer informatie over 10FM, laat het weten via: jongerenwerk@groningenoost.nl